Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2697
El rodatge de "la mujer de paja", el Sea Club o de quan es guanyava més de propines que del sou (1964)


Dia 31 d'octubre arribà la notícia de la mort de Sean Connery, l'actor que va fer famós James Bond, l'agent 007. Recordat a Mallorca per l'enregistrament de la pel·lícula "La mujer de paja" a Artà, Cala Rajada i Porto Colom. A Cala Rajada s'hospedà al Sea Club, d'on són aquestes fotografies publicades a facebook.



De "la mujer de paja" ja va escriure Jusàn i Bartomeu Melis "Meyme" diversos articles al respecte l'any 2014 amb motiu dels 50 anys del rodatge. Ara han tornat a sortir diversos comentaris de si na Gina Lollobrigida no sabia nadar i fou substituida per una amiga de Connery, de si és una pel·lícula de culte ja que és de les poques on en Connery fa de dolent....I conten, que l'equip de rodatge era de poc més de 100 persones. Quin trull per Cala Rajada!!!!

Per cert, Meyme ja contava la relació d'amistat amb els del Sea Club: "La parella d’actors s'hostatjaren a la residència privada de  “Ca’s Millonari”, de la família Cumberlege, al “Sea Club”, prop d’es Coconar, per l’antiga amistat de Sean Connery amb Claudine, la filla de la casa, la qual, anys més tard, es va convertir, pel seu matrimoni, en la princesa Sapieha de Polònia".




El cert és que feia molt temps que Cala Rajada no rebia personatges il·lustres, artistes que podien deixar de propina 5 dólars, 350 pessetes quan el salari base, aquel mateix any, es situava a les 1800 pessetes per als majors de 18 anys. Tot un luxe poder haver gaudit de la presència d’aquest James Bond. Que al cel el vegem!