Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2380


IB3 ens respon:




 Benvolguts senyors,
 
En vista de l’interès que ha generat el programa “De Festa” dedicat a la Festa Medieval de Capdepera, la direcció d’Antena us comunica que el programa es tornarà a emetre dia 6 de juliol a les 22.55h. Esperam que aquesta redifussió es faci extensible a tots els Gabellins.
 
Atentament,
         
 IB3

Aquest era l'article publicat i la carta que (al manco nosaltres enviàrem):

Idò sí! Diumenge dia 22 el programa DE FESTA fou dedicat íntegrament al Mercat medieval. I, evidentment, a les 21,15 h. tot hom mirava el futbol i el programa no el va veure ni el ca ni el moix.


Donats que nosaltres som de la xafarderia i ens agradaria saber com ha quedat, Cap Vermell considera que tenim 3 opcions:


1. Lamentar-mos, paciència molta i resignació cristiana... i una altra vegada anar més vius.

2. Si algú ho enregistrà que ens ho passi. Nosaltres ho penjarem al You Tube per a el delit de tots.

3. Iniciar una campanya de sol.licitut a IB3 per que ho tornin a emetre. Per això caldria enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en els termes següents:

Senyor Director General de IB3:

Diumenge dia 22 emetereu el programa DE FESTA dedicat al mercat medieval de Capdepera. Donat que ningú no ho sabia i molt poca gent l'haurà pogut veure ja que al mateix temps s'emetia el partit de futbol ESPANYA-ITÀLIA. `´Es per aquest motiu que vos deman que tengau a bé tornar-lo a emetre (si es possible anunciant-lo amb una mica d'antelació). Per la qual cosa us estaré molt agraït/ida.

Atentament



Nom i llinatges