Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1785
Serà un sopar tipus "còctel" amb els productes que caracteritzen n'Andreu: locals i de temporada. 

Ho sabíem però no ho podiem dir. I així ho insinuavem quan ell mateix lliurà el premi del concurs de fotografia del mercat Medieval:
"Of the record ens comentà altres projectes que tendran lloc a principis d'agost, que encara no es poden fer públics però que tothom que llegeixi aquests comentaris aviat sabrà relacionar. Són d'aquestes coses que quan les fa un veïnat i amic et sents orgullós de ser de Capdepera i compartir municipi amb ell."

Es comencen a conèixer alguns detalls sobre l'agenda vacacional dels Reis. Sembla que ses majestats Felip i Letizia aterraran a Palma aquest dijous i que la recepció als representants de la societat civil al Palau de l'Almudaina tindrà lloc gairebé una setmana després, el proper 5 d'agost, tot i que aquesta data encara no ha estat confirmada per La Zarzuela.

Sí està pràcticament confirmat que l'àpat que oferiran aquest dia als membres de la societat civil anirà a càrrec d'Andreu Genestra, l'últim dels xefs de Mallorca que ha obtingut l'estrella Michelin.

Si bé els pares del Rei culminaven l'exclusiva recepció a les autoritats amb un sopar formal, Felip i Letizia van optar per un sopar tipus còctel; és a dir, de peu. Aquesta fórmula podria repetir aquest any a la nova convocatòria a la societat palmesana.

Tot sembla indicar que l'Andreu Genestra conforma un menú a base de plats amb productes locals i de temporada, i enriquits amb la creativitat que el distingeix. Cuina de la terra, tal com ell es defineix.

N'Andreu segueix tan proper i accesible com sempre, no oblidem el show-cooking que va fer a les festes del Carme amb un tast per a 200 persones.

La propera passa que s'ha marcat és dur els reis a Son Jaumell. 

La nostra enhorabona!