Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2532
Com sabeu, hi ha unls policies germans que passen un mes a Cala Rajada per aprendre com es patrulla en una zona costanera de Mallorca. Ho fan acompanyats d'agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, per si de cas...  I en això que fa dos dies es va donar un d'aquests 'casos': els Polizei alemanys van parar un individu de paisà que passejava tranquil·lament per Cala Rajada.


Potser notarein alguna cosa estranya en el seu posat, les camises cridaneres que ara porta, o potser els sonàs d'alguna cosa. Així que el van aturar i el van obligar a identificar-se, a veure si es  podia tractar d'un element perillós per a la convivència costanera.

Als policies locals, la situació els va agafar a contrapeu, encara que van intervenir al més aviat possible. Va resultar que el sospitós era l'alcalde de Capdepera, el socialista Rafel Fernández, un habitual de la zona.

Evidentment, el cas no va passar a majors i es va quedar en una simple però divertida anècdota
.

Per cert, continuant amb les xafarderies d'estiu, cercant una foto del batle hem anat a la pàgina web municipal i encara hi figura l'exregidor Sureda, l'ex Catibell Llabata, mentre el regidor d'ES GRUP, Mateu Melis, no consta enlloc. D'això se'n diu tenir una actualització permanent.