Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2525

 REGIDORS, 5

FUNCIONARIS, 5

(mentre esperam que els nostres corresponsals ens passin les fotografies oficials dels partit, vos oferim una imatge d'arxiu d'una funcionària, que no hem estat capaços d'identificar, en ple esforç)


Molt disputat i gran partit el que se celebrà ahir dimecres a les 16.00 hores en el Camp de Futbol del Centre Multiesportiu Es Figueral de Capdepera. Temps molt fred i 100% de les grades lliures…

Els capitans dels Regidors, l' “Estel Llebrer” Bartomeu Alzina, i dels Funcionaris, “La Saeta Rubia” Carles March, sortiren precedits de l’àrbitre (ens estalviem comentaris) Pep Medina i dels líniers Julián García-Sotoca i Sr. Boutique Jr.

Entre l’innumerable públic que omplia les graderies de l’estadi es trobaven el que comunment deim “ojeadores” (llegim entrenadors del C.E. Escolar, i exjugadors del R.C.E. Mallorca), per tal de pensar en la incorporació de nous fitxatges dins el mercat d’hivern. Se’n varen anar indignats.

La gran sorpresa del partit fou Pep Gallego, amb aturades i “palomitas” que serien l’enveja de n’Iríbar, i, sobretot Maria Orts, que despuntà amb detalls dignes d’una futura estrella del futbol (“….a la espinilla, vamos vamos!). L’equip dels Regidors (ajudat per la desastrosa actuació arbitral, amb sobre inclòs del capità regidoril), s’avançà en  el marcador ja en el minut 2 de partit, fins un 2-4, malgrat que els funcionaris remontaren,  i el partit acabà amb l’empat final.

D’altra banda, sonora pitada per a la regidora d’esports que fallà un penal (dubtós, val a dir), així com una ocasió sola davant del porter, quan mancaven tres minuts per al final del partit. Per la seva banda, la gran esperança dels Regidors, “Tianinho”, anava a la seva, pensant més en la xeremiada-batukada de la nit anterior… Les internades per les bandes o sigui per lliure, anaren a càrrec del mig esquerre lliure, fitxat de l’Ath Bilbao, Mateu Garau, del mig-estorbo Mateu Melis, de la Reseva de Luxe Maribel Vives, i un pívot que es van inventar Virginia Urdangarín.

L’ai al cor es va apoderar del respectable quan la nova incorporació Tomeu Pascual rebé un cop a les seves parts nobles (això és cert, he he he…) Sort de l’aigua miraculosa. Si bé els components Mayol, Muntaner (que va jugar infiltrat), Torrens, Rojas, Xavier, Miquel Paganinis, etc. li van fer costat en tan durs moments.

La festa acabà amb entrega de trofeus i sobres per a l’àrbitre i xocolatada, on la mànager de l’equip dels Funcionaris, Maribel Valdivielso, manifestà obertament  a la premsa que “la venganza serà nuestra”.
 
Feis-vos una idea del reportatge fotogràfic que vos arribarà aviat…

PD. El Sevei Municipal d’Esports agraeeix de tot cor la iniciativa de tot el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Capdepera, així com als participants i amics que varen compartir amb tots nosaltres aquest horabaixa. Moltes gràcies i Bon Nadal.