Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 26788


Que no sigui perquè no sabeu què dir. Felicitau les festes. A continuació vos adjuntam un seguit de frases més o manco enginyoses a tal efecte.

Ja ho sabeu, practicau bons constums com llegir Cap Vermell o donar els molts d'anys!


L'equip de redacció.













Si un granot aplaudeix, és un geni!!!!! Però que canti i que llegeixi misatges… Caram!!!!! Et felicito.

Avís a tota la població: el simulacre de Pau i Amor ha finalitzat. Guardau la porcella, els escaldums i els torrons. També podeu insultar als cunyats. Feliç Nadal!

Sóc Melsion. Estic de copes amb els altres dos. La cosa se'ns n'ha anat de les mans, així que no esperis regals aquest Nadal. Bones festes!

Si la Nit de Reis veus que Gaspar es despulla i es fica al teu llit, explica-li que allò que tu vas demanar va ser un "volvo"… Feliç Nadal!

Predicció astral gratuïta per al 2014: Sort: els astres li somriuen. Salut: els astres li somriuen. Activitat sexual: els astres s’esbutzen de riure. Bon any!

En aquest moment, en aquest país hi ha 66.000 persones fent l'amor, 15.820 estan acabant, 19.965 estan començant, 28.819 estan en ple plaer i sols n'hi ha un@ llegint missatges. Espavila! Bon any nou 2014.

Ha vingut el Pare Noel i m'ha ofert tenir el penis de 28 cm o tenir bona memòria, i ara no recordo si t'he felicitat el Nadal. Bones festes!

La DGT afirma que per Nadal el 23% dels accidents són provocats pel consum d'alcohol. Això significa que el 77% restants són per culpa dels que beuen aigua, sucs i refrescs. Vius amb els abstemis, que són un perill per a la resta dels conductors. Bon any nou!!

Ajuda'm, estic a la presó per lleig, vine ràpid que quan et vegin sabran que sóc innocent.

En aquestes dates volia enviar-te quelcom una mica graciós... increïble... tendre... sexy... dolç i molt entretingut. Però ho sento, jo no entro per la pantalla. BON ANY 2014!!

Bon Any! Sé que és massa aviat però conec tanta gent rica, maca i sexy que començo pels pobres, desgraciats, alcohòlics i degenerats. Feliç 2014!

Si aquesta nit et posen en un sac no passis pena!! És que aquest any t'he demanat per a Reis!! Feliç 2014!!

Amb allò de la crisi només puc felicitar el Nadal a un dels meus amics. I et vaig escollir a tu. Vaig pensar que per lleig i antipàtic ningú més se'n recordaria! Feliç Nadal.

Aquest any és difícil desitjar "Happy Christmas". Tornarem a ser "happy" quan no hi hagi " crisi-més "

Ha rebut una felicitació d'un amic. Per rebre-la ingressi 100 euros en el compte que se li indicarà més endavant. Feliç crisi 2014!

Després de 365 dies et torno a recordar. Ets al meu mòbil, però no sé qui ets. Si em contestes, és que el passam bé. Feliç 2014.

A causa de la crisi he d'enviar-te aquest sms en comptes de la cistella de sempre. Degusta'l i encara que no és el mateix, el que compta és la intenció, no? Feliç Nadal.

Aquest any havia pensat felicitar només la gent que em cau bé i és important en la meva vida, però al final us enviaré missatges als de sempre.

La policia busca una persona maca, sexy, carismàtica i increïblement bona al llit. Tu, clar, estàs segur, però jo..., on m'amago? FELIÇ 2014.

Aquest any només felicitaré la gent que realment m'importa. Aquells que quan cerques a l'agenda del mòbil i llegeixes el seu nom se t'escapa una somriure. Bon Any Nou.

Et passes la vida esperant que passi alguna cosa i al final l'únic que passa és la vida... En aquest nou any no esperis, FES QUE PASSI! Feliç 2014.

Un cubata: 5€. Un bon pet: 30€. Un bon regalito i una bona festa: 80€. Que et feliciti un amic com jo... NO TÉ PREU! Feliç 2014!

Si aquestes festes veus un senyor vestit de vermell baixant per la teva xemeneia i et posa en un sac, no t'espantis: aquest any he demanat que el meu regal siguis tu.

No esperis que t'oblidi, ni oblidis que t'espero... Feliç Nadal i Pròsper Any Nou!

Els rens, els nans, els pastors del pessebre, la mula, el bou, la Verge María, sant Josep, el Bon Jesús, els cosins, els nebots i jo et desitgem Feliç Nadal!

En aquestes dates de pau i amor, la SGAE et recorda que a partir de 2014 tot el relacionat amb el Nadal portarà cànon. Gràcies a tots i Feliç Nadal!

Feliç Nadal! En néixer, Déu em va donar a elegir entre estar boniiiíssima o tenir bona memòria, així que perdona si ja et vaig felicitar el Nadal.

En fer Déu el repartiment d'habilitats, em va donar a elegir entre estimar els meus amics i tenir bona memòria, així que Feliç Setmana Santa i Feliç 1824.

En aquests temps d'amor i solidaritat, cal acceptar l'homosexualitat... Fes com jo i envia aquest missatge a un amic marieta. FELIÇ NADAL.

Aquest Nadal rebràs un super-regal: original, únic, especial, una mica envejable i no solament això... El més divertit serà treure'm l'embolcall! Feliç Nadal!

La policia acaba de trobar un home mort, amb la cara deformada, gras i amb la perdiu diminuta. Per favor, envia'm un missatge per saber que estàs bé. Feliç Nadal.!

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de les altres coses... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2014. Bon Any.

Es canvia d'any, es canvia de somnis, es canvia d'objectius, es canvia d'aspecte. Però mai, mai no es canvia d'amics. BON ANY!!.

Hi ha 2 dies a l'any sobre els quals no pots fer res: AHIR I DEMÀ: només avui podràs perdonar, somriure, somiar, estimar, sentir... Feliç any nou 2014.

Per Nadal: felicitat, per Any Nou: prosperitat, i per sempre: la nostra amistat. Bon any nou 2014.

Sol et desig dues coses: TOT i RES: Tot el que et faci feliç i Res que et faci sofrir. Feliç any nou 2014!!!

La felicitat és fer el que es desitja i desitjar el que es fa. No somiïs la teva vida, viu els teus somnis. FELIÇ ANY NOU.

Que mai no us falti un somni pel qual lluitar, un projecte per realitzar, una cosa per aprendre, un lloc on anar i algú per estimar. Feliç 2014!