Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 2438
Una bona campanya en el pitjor moment. Si Capdepera sol trascendeix pels escàndols municipals i tenim un batle tan mediàtic: Que comenci el batle!



Qualsevol que es trobi a algú de fora poble el primer que te diuen és: Què tal el batle? És cert tot el que es diu d'ell? Cada dia surt un "embull" per Capdepera! Com pot haver guanyat tantes eleccions? Lo de donar les obres a qui fa ca seva és un clàssic,... aventuren els més agosarats. Per acabar diuen allò de: I abans que sortia tant a la tele repartint estopa a tort i a dret...

I què has de dir? Al principi intentes donar qualque explicació. A la segona o tercera intentes canviar de tema de conversa i a la següent dones la raó directament a l'interlocutor/a per acabar de passar vergonya. Més ens mereixem, penses per tu mateix. 

Idò amb aquestes ens trobam que l'Ajuntament engega una campanya d'imatge que diu TU ETS CAPDEPERA!. Una bona campanya en el pitjor moment.
Què significa per a nosaltres Capdepera? Un poble preciós, però que ens fa empegueir? Que dia si i dia no, surt a la premsa amb notícies negatives? 

Si Capdepera només transcendeix pels escàndols i tenim un batle tan mediàtic sols hi ha una solució: Que comenci el batle!

Tanmateix ell no hi creu en els processos de participació, com ha manifestat més d'una vegada, i  a més ell és l'estrella amb un sou d'estrella. Idò que brilli amb tot el seu esplendor. Hi ha millor publicitat? No se n'han adonat encara els seus amics hotelers i els dels bars de nit?

No podem perdre aquesta oportunitat!


AC