Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2302

Properes excursions de les Cranques Reumàtiques

Maig i juny 2012








Benvolguts companys /es excursionistes.
Hi ha una sèrie de modificacions a les dates de les excursions previstes pel mes de maig  i juny  (les dues darreres de la temporada). Pel tema d’autobusos i programacions d’excursions hem acordat fer algunes conjuntes amb els companys caminaires del grup de Son Servera “Camina, caminaràs” així mirarem de posar-nos d’acord en algunes que ells  ja tenen programades pel 2012 i ara ajustarem algunes de l’actual temporada.
Us comentam que hem afegit dia 13 de maig una excursió a Sa Dragonera. Si voleu ens podeu apuntar (és una excursió “extra”, la nostra serà dia 27 de maig a la Serra dels Teixos, com estava previst). Les dades són les següents:
  
- Diumenge 13 de maig excursió a Sa Dragonera. Sortida amb bus, sortida des de l'aparcament del Müller de Son Servera a les 7:45 h (es recomana arribar 10 min abans).
21 € socis (26 € no socis) a abonar al nostre número de compte (de Camina caminaràs)  fins les 14:00 h de dijous dia 10.
Si s'apunta qualcú a Capdepera s'ha de sortir a les 7.30h . PUNTUALITAT. De la Plaça de la Constitució.
El nº de compte de Camina Caminarás és Sa Nostra : 2051.1007.78.1070011961
Convé passar la informació prest pels qui estiguin interessats. Si us apuntau indicar que sou de Capdepera.

ANUL·LADA PER PROBLEMES DE MANCA D'ESPAI A LA BARCA. Se tronaran els doblers dels qui han pagat i hi haurà una excursió alternativa. Partiran amb cotxes des de l'aparcament del Müller de Son Servera a les 8:00 h.


Diumenge 27 de maig excursió a la Serra dels Teixos (Escorca). Amb cotxes particulars, sense guia, o sigui que amb plànol i descripció de l’itinerari.
Sortida a les 8 hores de la plaça de la Constitució. Com sempre millor apuntar-vos. En breu rebreu informació de l’itinerari i plànols en el vostre correu electrònic.


Diumenge 3 de juny excursió al Mal Pas/ El coll Baix (Alcúdia). Amb cotxes particulars, aquesta amb guia, en Gustavo, inclou la visita a una cova  de la zona. Cal dur banyador i llinterna .Sortida a les 8 hores de la plaça de la Constitució. Com sempre millor apuntar-vos. En breu rebreu informació de l’itinerari i descripció de la ruta en el vostre correu electrònic. És tracta d’una excursió molt maca i no massa llarga, va per camins sense massa dificultat i prop de la mar, per tant  podrem fer un capfico si el temps acompanya. Aquesta excursió la farem amb el companys de Son Servera.