Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2493

  
El grup excursionista de Capdepera, "Cranques Reumàtiques", tanca la temporada 2008/09 al torrent de Pareis



 

La jornada de dia 21 de juny resultà ideal per a caminar. I com no podia ser d'altra manera, els catorze caminaires que decidiren fer el torrent de Pareis s'ho passaren d'alló més bé gaudint d'uns paisatges espectaculars.

Image
 
S'ha de dir que la marxa va ser més aviat lenta, de fet "xino-xano", foto aquí, foto allà, ara mira les cabretes, ara alerta amb aquest pas, una aturada per beure, una altres per riure..., varen ser prop de cinc hores en el torrent, però ben aprofitades.




Al principi, plovisquejava, però en començar a caminar el temps se va compondre i, malgrat no tenir la solellada que esperàvem, el temps resultà agradable durant tot el trajecte.  En poc menys d'una hora arribàrem al llit del torrent i començàrem el descens, que vàrem fer sense grans dificultats. Curiosament, trobàrem molt poca gent, per ser un diumenge de juny.




En arribar a Sa Calobra, tothom duia un bon cansament, com és natural.

Com, també és habitual, el bon "rollo" i l'ambient de companyonia, van ser el més remarcables al llarg de la jornada. Això sí, sense deixar de banda la bellesa i espectacularitat del paratge. No oblidem que el torrent de Pareis està declarat monument natural de Mallorca.

Image

Avís per a tots els excursionistes i caminaries, i amics,  en actiu  o en excedència: El proper dimecres dia 1 de juliol farem el sopar de fi de temporada al Molí Vell (Molí de Can Falunyes). Si voleu venir, contactau amb na Xisca (per a reservar taula, i dir quants som) a l'Oficina d'Informació de Capdepera. El menú: pa amb oli i carn torrada.

Us esperam