Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2670

Image

Una dotzena de caminaires de Capdepera  se sumaren a la marxa pels camins des Fangar de Manacor

   Diumenge dia 14 de desembre el grup excursionista de Capdepera i Cala Rajada, participaren de la marxa que organitza el col•lectiu pro-camins públics oberts, entre el Son Macià (Manacor) i les escoles del Puig de s’Alanar. A la caminada comparegueren més de dos-cents participants de totes les edats.
  
Image

   Després de la concentració a la plaça de Son Macià, escoltat el manifest i els xeremiers que animaren la marxa, el grup de participants a peu, bicicleta i cavall, iniciaren el recorregut pel camí des Fangar.
  
Image

   Aquesta caminada llarga,  però no gaire difícil, transcórrer u  paratge de gran bellesa entre pins i camps de conreu molt ben cuidats . En poc menys de dues hores arribaren al a les escoles, això si amb una bona mullada, i dinarem. Des d’allà tornarem pel mateix camí fins a Son Macià on havíem deixat els cotxes. Un cafetet un dels bars del poble, mentre començava a ploure de bell nou, va ser el punt i final d’aquesta agradable excursió. Malgrat les previsions no ens hem banyat massa, si bé la pluja ha fet acte de presència, ens ha permès fer la caminada.

Image

Image


Alguns del caminaires de Capdepera 

  El proper diumenge dia 21 hi ha l’excursió prevista pel mes de desembre, Sa Fita des Ram d’Esporles. Anirem amb cotxes particulars. Sortida a les 9 de la plaça de la Constitució de Capdepera.