Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2853

El cap de setmana de 12 i 13 d'abril ha ofert uns dies amb una llum especial...










Aquests dies d'inici d'abril han estat ideals per caminar pel nostre municipi. A més d'una temperatura molt bona, d'una gran lluminositat i d'una atmósfera neta, la mar estava com un mirall. Tot plegat un goig pels qui s'han decidit a sortir a caminar i gaudir del sol i el paisatge que ofereix les nostres contrades.

Els qui ens dedicam a sortir amb els pals (nòrdic, li diuen) i trescar pel bosc de Cala Agulla i Sa Mesquida hem estat d'aquests privilegiats... Dissabte sortírem del pàrquing de Cala Agulla pel camí del coll de Marina, dsviant-nos cap a na Llóbrega. La cala estava precisos, límpida, clara..convidava al bany, però no podia ser!



Travessàrem la cala i pujàrem directament cap la talaia de Son Jaumell per la vessant sud-est, una mica camp a través, per un itinerari assenyalat amb unes quantes fites. Les panoràmiques sobre El Gulló, Cala Agulla i cala Rajada eren impressionants!



No poguérem evitar la tentació de fer-nos unes fotografies (de mòbil, la qualitat no és massa bona) amb aquest paisatge darrere.







Tanta sort que la suor no surt!



A dalt de la talaia començàrem la baixada cap el camí del Coll de Marina. Aquesta baixada la férem en uns minuts, no badàrem gaire. Ens quedava una etapa més!



Partírem, cametes me valguin, cap a sa Mesquida per a pujar... una altra vegada! a la talaia de Son Jaumell, ara per la vessant nord. 



La panoràmica del parc de Llevant , amb Formentor de fons, no eren manco impressionants que les de la vessant sud.
Sense aturar (aquest entrenament d'en Suso, acabarà amb qualcú!) férem  l'agra pujada i a dalt ens donàrem un respir bevent un poc d'aigua amb taronjada.
Recobrat l'alè baixàrem cap el pàrquing de l'Agulla on teníem el cotxes. La primavera ha arribat i el bon temps anima a sortir a gaudir de la natura...aquesta jornada va ser d'aquelles per a recordar. Al cap en venien les notes d'una cançó que diu " benvinguts al paradís!".


Notes.
Sortida a les 9'15 hores. Ens dividirem en dos grups un va fer la doble pujada a la talaia de Son Jaumell i altre una pujada, anant a Sa Mesquida i tornant.
Itinerari : pàrquing Cala Agulla - Na Llóbrega - talaia de Son Jaumell (sud)- camí coll de Marina - Sa Mesquida (grup 1 tornada) - pujada a son Jaumell (nord) - baixada camí del coll de Marina - pàrquing de Cala Agulla. 
Temps aproximat 2 hores