Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 1483
"Nosaltres som una empresa familiar i de Capdepera que volem oferir una oferta diferencial del servei de taxi i de les companyies d’autobusos, sense fer competència directa sinó complementant l’oferta."














En el mes d’abril, en Pau Pellicer i na Micaela Frontera van engegar un projecte empresarial per dedicat al transport per tota l’illa amb seu  a Capdepera. Parlem amb en Pau que ens presenta els serveis que ofereix i ens comenta algunes característiques de la seva empresa.

Bon dia Pau, per començar ens podries explicar com neix l’idea de Mallorca Transfer?
- Bon dia, som en Pau Pallicer, un veí  de Capdepera de tota la vida. Segurament em coneguéreu pel tema del taxi, però  des del mes d’abril d’enguany vaig engegar un projecte nou juntament amb la meva dona i van crear l’empresa Mallorca Transfer Pellicer.
L’idea ve de molt enrere, de fet fa uns dotze anys que li don voltes, però per distintes circumstàncies no l’he arribat a dur a terme fins el 2023, quan hem trobat el millor equip per a dur-lo a terme  En l’abril posaren en marxa aquesta iniciativa i volem donar-nos a conèixer a Capdepera.

- Quin servei oferiu als vostres clients?
- Oferim d’un servei VTC ( Vehicle de transport amb conductor), disposem de dos vehicles d’alta gamma, amb capacitat fins a 8 passatgers, i oferim els serveis durant tot l’any. Per tant podem donar servei de 1 a 8 clients.
Feim trasllats de Capdepera a qualsevol indret de l’illa, recollides a l’aeroport, sortides, acompanyaments a esdeveniments, celebracions d’empreses o particulars,  transport d’anada i tornada a restaurants... una mica el que diríem servei discrecional amb un màxim de 8 passatgers.

- Com us ha anat l’experiència i quines perspectives de futur teniu?
- Encara que portem poc temps, està funcionat prou bé. Hem hagut d’incrementar un vehicle de la mateixa gamma i capacitat que l’anterior.
La nostra i dea és consolidar-nos com una empresa important de VTC. És la primera que es crea en el nostre municipi, no a Mallorca, però si la primera amb domicili fiscal a Capdepera. Podran sortir més, però  des de Mallorca Transfer Pellicer  hem pres la iniciativa i som els primers en oferir aquest servei
L’experiència d’aquests primers mesos ha superat totes les expectatives que havien dipositades en el projecte i ja et dic que no eren baixes. Jo vinc del món del taxi i coneixia, aproximadament, el volum de passatgers amb que podria comptar i l’ham superat amb escreix. Estam molt contents.
El nostre futur immediat és millorar l'experiència de l'usuari en la web, per a això ens reunirem la setmana pròxima amb el nostre equip de Comunicació i Programació web, per a fer una reestructuració per a millorar alguns aspectes puntuals que trobem que són millorables, com l’ampliació del motor de reserves que hem d ‘ampliar per poder atendre a les necessitats previstes de cara al any 2024.

- Com poden contactar amb vosaltres i poder fer les reserves?
- És molt fàcil entrar en la pàgina web www.mallorcatransferspellicer.com  i activar el motor de reserves. La web té servei 24/7, vint-i-quatre hores set dies a la setmana, inclús si n’hi ha dubtes tenim atenció personalitzada mitjançant WhatsApp.  Només són tres passes, indicar origen, destí, passatgers, se reserva i se paga. El més important de la web és que resulta molt fàcil, pràctica i ràpida. En poc temps pots fer la reserva i rebre la confirmació.
Volem comentar que, amb el nombre de vol, podem monitoritzar els retardaments i preveure les arribades. Oferim un servei professional d’una gamma alta a uns preus molt econòmics i assequibles.
També es pot fer per telèfon, però té un horari limitat com una oficina. Per això volem potenciar l’ús de la web que funciona les 24 hores i és molt àgil. No sé, ets a casa i tens un viatge reservat i no ha pensat en el transfer ho pots fer al moment des de la butaca amb tres passes molt fàcil.
Voldría incidir que el servei funciona tot l'any al cent per cent, no només durant la temporada turística.

- Vols afegir alguna cosa més?
- No me volia acomiadar, sense comentar que tot aquest projecte no hagués estat una realitat així com és ara, sense les idees de la publicista Mireia García Masiques i la implicació de la meva família, que m'ha recolzat en aquest projecte,  també donar les gràcies a Cap Vermell. Nosaltres som una empresa familiar i de Capdepera que volem oferir una oferta diferencial del servei de taxi i de les companyies d’autobus0s, sense fer competència directa sinó complementant l’oferta.