Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2624
ELS  FLETAIRES dA.
TAMBÉ A LES FESTES DE SANT BARTOMEU

 

 

L'ÈXIT  OBTINGUT A CALA RAJADA FA QUE ACTUIN A CAPDEPERA ELS

FLETAIRES  d’A.


Ha passat molt de temps i aquesta formació musical s’ha consolidat fins al punt de convertir-se en un grup de culte. Tot i el temps i la distància mai hem perdut el contacte i, en assabentar-nos que tocarien per a nosaltres, els hem  volgut entrevistar.
  
-Ha passat molt de temps…
-I tant! Però guardam molt bon record de les actuacions a Cala Rajada, ens tractàreu molt bé i, a més, per dir-ho així, va ser quan ens professionalitzàrem.  

-Què escoltarem?
-Per descomptat les peces del darrer disc, no pot ser d’altra manera, si no ho féssim ens les demanaríeu. I també de noves, les que formaran el gruix de les que interpretarem a  la gira que començarem al novembre, a algunes encara els estam cercant les voltes, així que us oferirem qualque primícia.

-Vosaltres per aquí vos hi perdeu poc…
-Bé, ja sabeu que fa anys que ens instal·làrem a Oslo, ja que el tipus de música que feim té molta acceptació als països nòrdics. Enguany tornarem als EEUU, esperam que ens vagi millor que a l’anterior visita; però, vaja, sembla que anam sobre segur. Començarem la gira a New Orleans, on s’escolta la nostra música als pubs i per les emissores de ràdio, i, molt probablement, hi ha un petit problema de calendari, actuem al Vanguard Village de NY.

-Com veis el panorama musical?
-Aquesta pregunta sembla obligada, sempre ens la fan. Nosaltres no estam dintre dels grans circuits comercials, com sabeu. No ens interessa ni tampoc hi tendríem èxit. Feim la nostra feina, tocam la música que ens agrada i sempre trobam on fer-ho. Però és evident que la música comercial tapa i dificulta que gent com nosaltres sia més escoltada.

Els amants de la bona música no podeu deixar passar l’oportunitat única d’escoltar en viu i en directe als FLETAIRES d’A. Així que ja ho sabeu, dia 27, dimecres i Santa Monica, a la plaça de's Sitjar hi falta gent.