Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 3285

Image       

MARIA PILAR GASULL ALBONS

 

 -Què et va decidir a presentar-te  a les municipals?


-Una de les coses que ens va decidir a presentar-nos va esser el fet que la darrera legislatura no va esser gaire apropiada i pensàrem que necessitàvem entrar en el govern per tal de donar un cop d’aire fresc, ja que consideràvem que la política municipal estava bastant estancada. També, a nivell personal, viure l’experiència de presentar-me a les eleccions i formar part del Consistori; però principalment contribuir a un canvi polític, i de fet ha estat així.

 -Una vegada a l’Ajuntament, qué és el que més t’ha sorprès?


-El que més m’ha sorprés és la lentitut, és exageradament lenta l’administració. M’ha sorprès molt que qualsevol cosa que vulguis fer necessita d’un procés que és esgotador. És massa lent i enrevessat, t’esgota, fins i tot tractant-se de coses del dia a dia. Tens iniciatives i et veus frenada.

 -En aquest mandat, què és el que més t’agradaria aconseguir?


-Personalment em fa molta il·lusió l’acabament del projecte d'es Figueral, que és un nucli que atreu  moltes de persones. Molta gent que ve de fora poble ens dóna l’enhorabona pel fet d’haver creat una zona lúdico-esportiva i educativa i m’agradaria acabar-la i després ja pensarem en noves inversions. M’agradaria que es notés que hem fet feina en el dia a dia per a facilitar les coses als ciutadans. Em preocupa molt el manteniment del que tenim, més que realitzant macro-inversions, que també són beneficioses i necessàries, em sentiré més satisfeta  si som capaços de resoldre els problemes quotidians.


 -Com es veu el poble des del balcó de la Sala?


-Amb un sentit molt acusat de la responsabilitat. Quan estàs a l’altra part del balcó i representes els ciutadans del teu Municipi, i  has de fer feina per a tothom,  notes el canvi de passar de l’anonimat a ocupar un càrrec públic i et sents molt responsable. També vull dir que és una feina molt enriquidora, coneixes molta gent i moltes realitats de les quals no n’eres conscient. Estic molt contenta d’estar a l’àrea d’esports i a l’equip de govern, personalment ho trob una experiència molt enriquidora.