Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 4992
Entrevista a la web de la UAB: "Vinc aquí per estudiar el que m'apassiona i després ja veuré a què em dedico"

Ha obtingut un 13,634, per a fer el doble grau de Física-Matemàtiques
Reproduim l'entrevista i vos recomanam quevegeu el vídeo que inclou la web de l'UAB:

Ha estudiat a  l’IES Llorenç Garcías i Font (Artà). Des de ben petit juga al fútbol, una afició que continua practicant entrenant un mínim de tres dies a la setmana. Fa de porter. I la seva intenció és continuar jugant mentres estigui a la UAB. Viurà a la Vila Universitària. 

-Per què has triat la UAB?
Quan van venir a fer la xerrada de la UAB a l’Institut no coneixia aquesta doble titulació i em va fer molta il.lusió. Sé que hi havia altres universitats que l’oferien però aquí a la UAB em va agradar més per l’entorn natural del campus, i per persones que tenia referència que m’havien dit que estava molt bé. A més, com que m’agrada el futbol i vaig veure que aquí hi havia un equip, doncs també em va motivar.
 
 
-Has triat Física+ Matemàtiques. Per quins motius?
Les matemàtiques, des de ben petit, m’han agradat. Ja de nen jugava amb una calculadora a totes hores, i feia operacions i resolia operacions. A l’Institut quan hem començat a fer física just fa un parell d’anys he vist que és bàsicament també matemàtiques aplicades, resoldre problemes, fòrmules, i a mi tot això m’apassiona i se’m dona bé. Per això ho he triat.
 





Com veus el teu futur professional?
Doncs tinc dubtes sobre el futur professional. No tinc molt clar a què em dedicaré, la veritat. Dins el món de la docència no m’hi veig, això ho tinc clar, però en canvi, en el món de la recerca i la investigació potser sí. Suposo que dins la carrera ja veuré si m’he d’anar decantant cap a la meterologia, l'astronomia o altres branques de la física. Tot això m'agrada però no tinc clar quina especialitat és la que triaré a nivell professional. De moment, vinc aquí per estudiar física i matemàtiques que és el que m’agrada, i després ja veurem.
 
-Què esperes de la teva experiència universitària?
M’agradaria adquirir  nous coneixements i conèixer gent, fer amics. La prioriat és estudiar, i després si m’ho puc passar bé, doncs millor, és clar. Em vull apuntar a l'equip de futbol de la universitat!






Cap Vermell vol felicitar i encorajar a Biel, també gran glosador, i a la seva família. Esperam notícies!