Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 3968
La cantant actriu de Capdepera que fa comèdia




Fa temps que desaparegueres de Capdepera...i com d'altres que han anat a estudiar fora no sabíem res de tu. Què has estat fent?


Doncs a més de treballar i de fer vida a Barcelona, estic estudiant música, cant clàssic concretament, al Cor de Noies de l’Orfeó Català com a cantaire i, actualment, també com a  actriu a la companyia “la 5ª pared” actuant setmanalment al Llàntiol.



Com arribes al món del teatre?

Sempre he estat una mica ficada al mòn del teatre, ja que feia classes al teatre d’Artà. Però en aquest cas hi vaig acabar gràcies al Serna, que em va sentir cantar una matinada al carrer i me va enredar per formar part del seu projecte. D’una petita participació que anava a fer a l’estrena a Reinosa (Cantàbria), vam acabar formant la companyia, que és gairebé com una família.

Què és "Si ríes, es tu problema"? On la feis?

És una obra difícil de definir, ja que toca molts de pals: monòleg, improvització, música, cabaret… Amb molt d’humor i sorpreses per tal que el públic s’impliqui i es sentí identificat en tot moment.
Estam actuant amb l’obra tots els Dijous a les 22:30 h a teatre Llàntiol de Barcelona. A més, anem fent bolos fora, en aquest cas, a Mallorca.

És la teva primera obra?

He actuat moltes vegades a sobre d’escenaris, però amb projectes musicals. Amb obres teatrals també he actuat però de forma diferent. “Si ríes...” és com el nostre fillet i té parts de tots nosaltres.


Què trobarà el públic que vengui a veure-la?

Trobarà un show que du l’humor de temes comuns d’una forma diferent. Trobarà bona música, ja que comptem amb el gran Beñat Revuelta que és un cantautor genial. També trobarà falta de vergonya, temes  "hot", improvització. Jo crec que el que millor poden fer és venir i comprovar-ho ells mateixos!



Comptau amb un gran director, Dani Pérez. Com és treballar amb un monstre de l'humor com ell?

És realment una oportunitat única. Quan en Serna em va dir que ell seria el nostre director… Em hauríeu d'haver vist el primer dia que el vaig conèixer… Tensa és poc!
El Dani és una persona excepcional que ens ha guiat en tot moment, com a director i com amic, és un còmic genial i te una llarga experiència en el món del teatre, cosa que fa que poguem aprendre moltíssim d'ell i crèixer amb ell.


Una qüestió, feta a Barcelona i en castellà, xoca una mica... Per què?

Per una banda l’escriptor és de Cantàbria i per l’altre perquè ens ha nascut així. Barcelona recull gent d’arreu del món i molta gent de la resta d’Espanya fa vida a Barcelona. Això fa que aquesta companyia tingui essències de Cantàbria, País Basc, Itàlia, Catalunya i, per la meva part, de Mallorca. Tots expressant-nos en un llenguatge comú i ric com és el castellà.


Tens més perspectives teatrals a part d'aquesta obra? Fas altres coses?

Actualment tinc projectes pendents de donar vida, però per ara estic centrada en l’obra i en continuar els meus estudis.



El preu de les entrades és de festa 5 euros, perquè voleu omplir els dos dies?

Si són anticipades, al Centre Cap Vermell o a Singular. Si volem ser una activitat més de les festes de Sant Roc i com diu la publicitat el que importa no és venir, sino tornar. Agraïm a l'Ajuntament les facilitats que ens dóna per venir a taquilla. Som una companyia jove que està en ple creixement i la nostra principal idea és compartir el que feim amb la quantitat més gran de gent possible. Només amb l’experiència de veure tota la platea plena nosaltres estaríem més que orgullosos! Per a mi, actuar a Cala Rajada és motivador i emocionant. Per anys que dugui fora, l’essència mai es perd i jo estic orgullosa d’haver crescut al nostre poble.


Recorda'ns dies i hores

Idò actuam dia 8 i 9 d’agost, a les 21 hores l'auditori del Cap Vermell. Esper veure-vos a tots i totes acompanyant-nos!!