Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 3323
Margalida Tous de s'Estany, pregonera del Mercat Medieval de Capdepera 2013










Margalida Tous, més coneguda com na Margalida de s’Estany, és la pregonera del Mercat Medieval 2013. Segons diu, se sent “honrada i contenta” que hagin pensat en ella per fer aquesta tasca tan apreciada pel poble, però al mateix temps té por de no estar a l’altura de les circumstàncies.

Explica que quan el batle li va proposar es va posar a tremolar durant una bona estona per la sorpresa que li va causar, perquè, “no pensava que triessin una dona tan major” i perquè no se sent tan important com per tenir aquesta distinció.

Na Margalida participa al Mercat Medieval amb Ses madones de sa llata i des de l’any 2000, quan es va celebrar el primer mercat. Any rere any col·labora en la festa. Diu que la feina que fan amb la llata la fan “amb gust i alegria”, perquè és una tradició gabellina que han aconseguit reviure. Per a ella, el Mercat Medieval ha donat a conèixer Capdepera als vuit vents del món.

Confessa que ara ja, pocs dies després que li proposessin esser la pregonera, té alguns papers escrits, però que encara no ha decidit el tema del seu parlament.