Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 2420



Coincidint amb el finisage de l'exposició de Gustavo al Centre Cap Vermell, se lliuraren els premis del concurs de fotografia de Gustavo. Com altres anys Cap Vermell aprofita l'exposició d'escultures en el passeig marítim de Cala Rajada per convocar un concurs de fotografia. 

Enguany hem rebut més de 100 fotografies, i el jurat ha tingut feines per triar els guanyadors. De fet va haver d'habilitar dos premis "especials". 



Com informàrem la guanyadora va ser Miriam Thelen, qui recollí el premi (una escultura de Gustavo) el mateix dia de la cloenda de l'exposició, en el marc de la Nit de les Arts. El lliurament el va fer el mateix Gustavo acompanyat de Paco Galian, en nom de Cap Vermell.



El segon premiva ser per  Per Anggenholm a qui li serà enviat el premi ja que no es troba a Mallorca, i el tercer premi va ser per Massimo Pasqui qui recollí el premi en el Centre Cap Vermell.



Resten pendent lliurar els premis especials per Adelina Bauzá i Dorothee Kammel ( se'l farà arribar na Bettina Peñalver).

Enhorabona a tots per la seva participació.