Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 3070

Al Café 3, Margalida Ferragut, Maria Antònia Nadal i Xavier Forteza recolliren les escultures i serigrafies, amb Toni Pastor com a gran amfitrió



Tal com havíem anunciat, divendres dia 20 tingué lloc el lliurament dels guardons que l'artista Miguel Saraste havia creat per a l'ocasió en ferro i paper. Unes precioses escultures que deixaren meravellats els tres primers premiats i les serigrafies per a tots els participants. I és que l'exposició d'escultures de Miguel Sarasate al passeig Marítim de Cala Rajada ha estat un gran esdeveniment cultural del que es parlarà molt de temps. A les fotos següents podeu veure els premiats amb l'autor i promotor del concurs.



Margalida Ferragut, guanyadora del primer premi, ens confesà que va fer la fotografia a les 6,30 del matí. Tota sola. Que és una gran aficionada a la fotografia i que ha fet diverses "sessions fotogràfiques" ja que li ha agradat molt l'exposició d'escultures.



Maria Antònia Nadal, segon premi, estava molt emocionada pel guardó. Habitual de passejades vora la mar, ha fet fotos de totes les posicions i postures. També és de les que pensa que recordarem aquesta exposició molts d'anys.



Xavier Forteza, tercer premi, diu que tot plegat va ser casualitat, que va fer la fotografia amb el mòbil tot just havia començat el concurs i la va enviar, comentaris d'amics i familiars al veure-la publicada l'animaren a fer-ne més i, de fet, en presentà d'altres.



Acabat el lliurament dels tres primers premis, Miiguel Saraste lliurà una serigrafia numerada i signada a tots els participants que vengueren a recollir-la. Tots mostraren la seva satisfacció i alegria de poder tenir aquest valuós i bell record de la seva participació.



Alguns dels participants excusaren la seva assistència per motius laborals, d'altres perque no són a l'illa. En qualsevol cas, tots els participants que no la recolliren poden pasar a cercar-la a la llibreria LLETRES de Capdepera fins el febrer de l'any que ve.



Les cares de satisfacció són prou eloqüents.







També hi ha serigrafies pel jurat. Miquel Pastor, la recollí personalment. 



Miguel Sarasate en reconeixement de la feina feta (i que els queda  per fer a la brigada municipal) volgué obsequiar-los amb una serigrafia a cada un.





També rebé una serigrafia Toni Pastor, amic personal de l'artista, i que actuà d'amfitrió del lliurament dels premis aportant la logística de l'esdeveniment, fent que tothom pogués gaudir d'uns moments molt agradables i a qui Cap Vermell vol agraïr sincerament.



L'horabaixa enfosquí amb una pluja suau mentre acabàvem la sessió fotogràfica i l'agradable tertúlia entre amics.



Des de Cap Vermell us volem agraïr la vostra participació, que ha estat nombrosa, i, sobretot, la generositat de l'artista Miguels Sarasate que ha fet possible el concurs, de fet, nosaltres sols hem publicat la convocatòria i fotografies. I molt orgullosos que estam!

Toni, Miquel, Moltes gràcies!!!!