Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 3559
PRIMER PREMI: Arreglant les xarxes

 Alícia Flaquer, Dani Vásquez, Haritz Adrian i Georgina Burt Brunet són els altres premiats


Segon Premi “Passeig atzavares”




Tercer premi “Un atardecer único en un lugar único”



Premi juvenil “Bots d'estiu"
 



Premi votació popular “Chill” 




En el marc de la sisena edició del FESTIVAL DE LES ARTS AL CARRER, enguany ha tengut lloc la segona edició del concurs fotogràfic a través de les xarxes socials FACEBOOK gestionat per l'associació cultural CULTUR-UP. 

Hi han participat 24 concursants amb 64 fotografies.  Durant tot l’estiu la gent que volia participar en aquest concurs tenia l’oportunitat de fotografiar els instants que més els agradessin i penjar les fotos al facebook. És la segona edició del concurs i cada vegada té més participació per part de la gent del poble i d'estiuejants. La temàtica d’aquest any era la festa, el carrer i la gent. 

El jurat ha estat format per William Tétard (Ses Rotges), Tomeu Sancho (Grupotel), Carmen Corraliza (Ajuntament de Capdepera), Jaume Fuster (Cap Vermell), i Cati Vallespir (Cultura-up). 

El primer premi ha estat per Margalida Vicens amb la fotografia “Arreglant les xarxes”. El premi es una estada a l’hotel de 5* Grupotel Parc Nautral & Spa. 

El segon premi és per Alicia Flaquer Villiger amb “Passeig atzavares, després de ploure”. El premi es una polsera de plata y nyon de la col·lecció nova de Pandorade la joieria Art en joies-

El tercer premi ha estat per Dani Vazquez amb “Un atardecer único en un lugar único”. El seu premi es una serigrafia de Gustavo i un lot de llibres de la nostra Associació, Cap Vermell.

En la categoria especial per a nins el premi es per Haritz Adrian, de 14 anys, amb “Bots d'estiu” amb un premi de 4 entrades a Jungle Park Mallorca. 

I com a darrer premi, el premi per votació popular, la imatge que va rebre més “m’agrada” en la pagina del Facebook va ser “Chill” de Georgina Burt Brunet de 17 anys. El premi es un sopar per a dues persones al Petit Hotel Ses Rotges. 

trobareu totes les fotografies a 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.514605308643093.1073741826.249273395176287&type=3


L'Ajuntament agraeix als col·laboradors del concurs: Grupotel, Art en Joies, Ses Rotges, Associació Cap Vermell i Jungle Park Mallorca pel patrocini dels premis.