Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 999



Dissabte, 12 d'agost, la Banda de Música de Capdepera realitzà el seu peculiar cercavila des de Cala Gat a la plaça dels Pins, amb aturades al quiosc de Cala Gat, el Norai, el Casa Nova i el Bora Bora. En cada un dels locals s’encén una traca que marca la partida cap a altre bar. La darrera traca, a la plaça dels Pins marca el final del cercaviles.

Com en edicions anteriors, la proposta comptà amb molta presència de públic, especialment jovent, que ballà, botà i cantà al ritme d’una banda de música que engrescà a la gent. Pel que sentírem alguns trobaven que l’estada a cada bar era massa llarga i en alguns punts, com davant el Casa Nova, se bloquejà completament el pas de vianant (ja estret per si mateix).

Ja fosca negra, van arribar a la plaça dels Pins, actuant damunt de l’escenari  per donar per acbada la seva participació festera. Com podeu imaginar, aquesta proposta sense la participació i implicació de la Banda de Música no seria gairebé res.



























La Banda tancà el passacarrers damunt l'escenari.







La darrera traca posà punt i final al TRAKABAR, un cercaviles amb la Banda de Música de Capdepera com a protagonista, i s'inicià una festa amb DJ a l'escenari de la plaça dels Pins.  Començà DJ Pablo Raij, amb una pleça plena amb ganes de bulla, i li seguiren DJ Julián i DJ Sergi i Zapa.