Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1181



 

Dimecres, 24 d’agost, dia de Sant Bartomeu  el programa de festes ens oferí  tres propostes  que formen part del protocol de la festa les carreres de cavall, la missa del patró de Capdepera i “la comèdia” a la plaça d’Es Sitjar.

La jornada festera enllaçà amb la revetlla amb la Diana florejada, que enguany resultà multitudinària.

 

A l’horabaixa vam poder gaudir de les retornades curses de cavall a les pistes del Camp Roig, organitzades per la Federació Balear de Trot i un grup de cavallistes del municipi. Enguany tornà a haver molt d’ambient malgrat la calor i nombrós públic va presenciar les carreres de cavall de distintes modalitats.







Hi hagué servei de bar i diversos grups es prepararen  per passar l’horabaixa amb begudes i berenar, creant un ambient festiu.




 


A la nit, la companyia “Quatre Arreplegats” presentà l’obra “Sopar per a quatre” , dirigida per Arnau Serra i interpretada per Xisco Torres, Clara Ginard, Jaume Torres i Laura Serrano.  Una comèdia ben divertida que, en tres actes, ens mostra dues parelles ben diferents pel que fa a les seves relacions personals i com els canvia la vida amb l’èxit laboral o l’arribada d’un fill. Situacions divertides, personatges i situacions properes... tot plegat va fer que el públic gaudís d’una entretinguda comèdia.











Els actors van aconseguir ser personatges creïbles ( més d’un es podria veure representat) i amb els que era fàcil tenir empatia. L'escenari replcava la sala d'un pis corrent, amb tot tipus de detalls.



El públic va omplir la plaça d’Es Sitjar de gom a gom. Enhorabona als actors i actrius i a Arnau, per laposada en escena d'aquesta excel·lent comèdia.