Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 946


El passat dijous, dia 11 d’agost, continuaren les festes de Sant Roc amb dos actes a la mateixa hora, encara que en indrets diferents i també per a públic diferent.

El Ballet Stylo de Claudia Suiter tornà a l’escenari de Sant Roc, en l’any que es compleix el seu 40 aniversari de l’escola de ball. Amb un públic més reduït del que ens tenien acostumat, aquesta vegada a la Plaça Castellet, Caudia Suiter i les seves alumnes  ens oferiren un format reduït dels balls que ja estrenaren per la mostra de teatre i espectacles. Per graus, anaven entrant i sortint totes les actuacions al petit escenari davall de la pérgola, des de les més petites a les més grans. Unes actuacions que foren ben rebudes i aplaudides per pares i familiars i per tot aquell que s’acostava fins allà atret per la música  i l’espectacle.



Volem donar l’enhorabona a Claudia Suiter pels 40 anys al capdavant de l’escola, que tan bons ballarins i ballarines ha donat durant aquest anys, en especial Pep Guillem Picó Mas, que tans èxits està recollint pels escenaris d’arreu del món.      














Guateque de la 3a Edat 

Al mateix temps i no massa enfora, al local del Club Sol Naixent de la 3a. edat, es va organitzar un GUATEQUE, amb ball de sala al pis de dalt. Aprofitant l’acte, l’acompanyaren amb un refresc, ofert per l’Ajuntament. Un acte ben concurrit de socis, que contà també amb la rifa d’un “jamón”.