Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1193

 

Dissabte, 13 d’agost, va tenir lloc el peculiar passa-carrers pel passeig Marítim de Cala Rajada, amb la Banda de Música de Capdepera com a protagonista. La concentració va ser al Bar Misquito de Son Moll, on es podien aconseguir els tassons de festes i capells i ventalls. La hora prevista eren les 5 de l’horabaixa, però no va ser fins una hora més tard que començà a haver una bona afluència de públic i la música de la Banda.
 



Una traca al carrer assenyalà el moment de la partida cap a la pròxima aturada, en aquest cas “Marea Tropical”, al passeig marítim. Amb el tassó de les festes se pot consumir beure a les dues aturades a preus populars.







Com podeu comprovar a les imatges hi va haver molt d’ambient, malgrat la calor, especialment al tram final del passeig i a l’arribada a la plaça dels Pins.


 

Damunt de l’escenari la Banda tocà les darreres peces, no podia faltar el pasdoble “Amparito”, i se llançà la darrera traca.

El vespre va ser el torn dels DJ. La vetllada comptà amb DJ René Luis, DJ Pablo Raij i  Dj Tofe.
 





Enmig dels DJ, va actuar “Sustrandos”, la banda gabellina-artanenca liderada per Yannick Wilken que va confirmar la bona impressió que ens havia deixat a la revetla de de les festes d’El Carme. Música molt ben executada, temes molt animats i coneguts, participació del públic... tot plegat donà consistència a l’actuació d’aquests joves músics que, malgrat la seva joventut duen un gran bagatge musical. El públic va connectar des del primer moment i gaudí ballant els temes seleccionats.



















El bar de la festa anà a càrrec de l'Escolar,



Imatges del Trakabar:






































I Torneig de Truc


Dissabte. 13 d'agost, també hi va haver el Torneig de Truc. En un principi estava anunciat al Restaurant Es Polígon, però s'acabà celebrant al poliesportiu.