Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2709


 

Dia 9 d’agost arrancaren “oficialment”  les festes de Sant Roc 2019 amb el pregó de Pep Navarro, però abans ja hi hagueren activitats dels programa festiu avançades, com ara la “Cita amb àngels” o la final de la Supercopa d’Espanya de futbol platja.

Ja en  la programació el mateix dia 9 a les 19  hores hi hagué una exhibició/competició de judo organitzada pel Reshinkan a la plaça dels Pins. Poguérem veure participar judokes petits i grans, gaudint als tatamis.







A les 20 hores s’incià el cercavila amb la participació de la Banda de cornetes i tambors, al capdavant de la comitiva, i “Els qui ningú vol” omplint el carrer de alegria. Com és habitual l’itinerari va ser entre la Plaça dels Pins, per Elionor Servera, fins la plaça del Cap Vermell.









A la plaça em Josep Navarro va fer el pregó ( el teniu publicat íntegre a Cap Vermell) fent una recordança dels seus 60 anys a Mallorca, el pregoner va ser presentat per Roger Udina.







Una vegada encesa la traca que dona el sus a la festa tothom va ser convidat al refresc ofert per l’Ajuntament.

A la nit, a la plaça dels Pins tingué lloc l’espectacle de Total Dance, amb una plaça plena per a veure les coreografies dels diversos grups d'edat de les ballarines. Enhorabona per la bona feina feta que tant va agradar al públic.