Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2683
  Amb presentació dels pregoners comença el compte enrere de les festes patronals





Ja informàvem del nom dels dos pregoners de les festes patronals de Cala Rajada i Capdepera. Es tracta de dos veïns ben coneguts. Andreu Gutiérrez serà el pregoner de les festes de Sant Roc de Cala Rajada i na Bàrbara Lliteres de les festes de Sant Bartomeu de Capdepera.

Tots dos són bon festers, d'aquells que sempre hi són. 

Andreu Gutiérrez serà el pregoner de les festes de Sant Roc de Cala Rajada. Comenta que li va venir de nou quan el batle, Rafel Fernández, i la regidora Carmen Corraliza, li ho demanaren. “No m’ho esperava”, diu, però ho va acceptar de bon gust. “Sempre he estat liat per tot i crec que aquest és el motiu pel qual m’han triat”, afegeix.



Sobre el pregó, no té res clar, però explica que el més segur és que parli de la seva vida, del seu sentiment cala-rajader i de l’evolució del poble. 

Sobre les festes diu que són un poc “descafeïnades” i que ell les recorda com unes festes populars “fortes”. 

Bàrbara “Vergera” serà la pregonera de les festes de Sant Bartomeu a Capdepera.
Comenta que no s’ho esperava, però que un cop analitzat, no li sorprèn: “cerquen gent motivada amb el poble i jo hi estic; faig el que em dicta el cor”, diu.

Bàrbara encara no té clar de què xerrarà al pregó però la idea amb la qual pensa és reflexionar sobre les olors i els gusts que recorda de Capdepera quan era petita.

Sobre les festes de Sant Bartomeu diu que faria falta més participació, però afegeix que les persones implicades en les festes estan “d’enhorabona”, perquè tenen una tasca “molt difícil”.