Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 2640
Dia desset sant Antoni / dia vint sant Sebastià...



Tots recordarem la pluja i mal temps que posà a prova la celebració de Sant Antoni a Cala Rajada l’any passat. Enguany el bon temps ha estat un aliat de la festa i els carrers se van omplir de gent amb camisa blanca i mocador al coll. Acompanyat per la música de la Banda (què seria la festa sense la Banda?) , el dimoni sortí de la cotxeria de Toni Moll, on va fer el primer ball, per anar cap a la plaça de l’església on una multitud l’esperaven per a l’encontre amb el dimoni Ros. Balls i desfeta de la creu de mata.


A partir d’aquí, un llarg recorregut pels carrers  del poble amb algunes aturades gairebé rituals. Com ara la del carrer Castellet on, després d’una aturada per recuperar forces, els dimonis fan un ball amb els dimonis d’Artà. Enguany va ser en Mosca i el seu fill, que s’estrenà com a dimoni gran d’Artà, qui compartiren el ball amb els nostres dimonis. 





La ruta seguí pels carrers Castellet, Sant Andreu i Reis Caatòlics fins el moll de Cala Rajada, ja de tornada a la cotxeria de Toni Moll. Hi hagué l’aturada a ca l’Obrer Joan Fuster. I gent, molta gent durant totes tes corregudes.

Arribats a la cotxeria, ja fosca, els nous dimonis començaren altra volta, ara pels foguerons dispersos per tot Cala Rajada.

Us deixem unes imatges...