Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 3487
Els sons dels picarols omplen els carrers de Capdepera



En pocs anys, la "picarolada" s'ha consolidat i s'ha convertit en una activitat que aconsegueix arreplegar molts de participants de totes les edats.

Aquest dijous, 15 de gener, una gentada es congregà a la plaça de l'Orient per a realitzar un recorregut pels carrers de Capdepera fent sonar els picarols. El punt de trobada va ser la casa de l'obrera de Capdeepera, ca na Vergera, a la Costa de can Capet. Allà,  na  Bàrbara Lliteres va convidar els gabellins a viure la festa i arrancà a cantar algunes glosses, que van ser corejades pel públic. 



Es van repartir galetes amb forma de dimoni (també per a celíacs) i la comitiva va seguir altra vegada cap a la plaça de l'Orient, on hi havia preparat una deliciosa xocolata calenta i coques de la pastisseria Tolan.

No hi  faltaren els mitjans de comunicació, tant locals com IB3 i el company Biel Capó, que entrevistaren en directe els participants d'aquesta festa.

Enguany, com a novetat, els "enginyers" xocolaters Pere Font i Kiko Melis havien inventat un gran recipient per a preparar la xocolata, amb capacitat per a 150 litres, que inclou motor, circuit d'aigua calenta, pales... Un artilugi sofisticat que va fer molt bé la seva feina (la xocolata va ser boníssima).

Aquí us deixam algunes imatges de tot plegat.