Imprimeix
Categoria: Mercat medieval
Vist: 899


Després de la matinal escolar i el dinar,  molts aprofiten per inaugurar les paradetes de menjar,  al capvespre se dona el sus oficial del Mercat Medieval. No es fa de la forma solemne d’un temps, amb els autoritats darrere l’espectacle d’animació i visitant tots els comerciants que trobàvem. L’encarregat de fer el pregó compareix a l’entrada del castell o de la capella, però aquesta vegada sortí de ca seva acompanyat per la Banda de Música, no de bades en Llucià Serra va ser el seu president vint-i-cinc anys i els membres de la Banda el volien acompanyar en aquest dia tan especial.



Del pregó el podreu llegir, veure i escoltar a Cap Vermell. Així i tot us comentarem que va parlar un poc del castell  ( “Els historiadors poden parlar més i millor”) i una bona estona de música. De música i de la Banda, des de que era petit i va entrar a formar part del plantell de músics, quan va presentar-se com a president i dels 25 anys que han passat  fins el dia d’avui.  En Biel Torres va ser l'encarregat de fer la presentació del pregoner. 






Acabat el pregó, la Coral s’Alzinar va oferir el seu tradicional concert amb música de ressonàncies medievals. Un magnífic concert acabat amb “Capdepera, Capdepera” i “La Balanguera”.



Després de les felicitacions i enhorabones al pregoner, molts dels qui omplien la capella iniciaren la baixada, amb aturada a les paradetes del castell clàssiques com Herbes de Can Planetes i la del bàsquet.

Mentre se duia a terme l’acte dins la capella, el temps començava a donar ensurts amb l’amenaça de pluja, que en un primer moment no se materialitzà i permeté gaudir d’un horabaixa relativament tranquil. De fet els carrers s’ompliren i les paradetes començaren vendre.

Els concert prevists eren Ortiga Folk, BOC i Tarraco Surfers.

Dissortadament, ja fosca, va començar a ploure i se van haver d’anul·lar els concerts de la nit.

Divendres, el Mercat Medieval va concloure de sobte.