Imprimeix
Categoria: Mercat medieval
Vist: 2613Personatge popular i estimat, en "Jato", amb tota seguretat, ens oferirà un pregó que pagarà la pena de ser escoltat.
El Mercat Medieval, des del començament i com bé sabeu, ha comptat com  porta d'entrada amb el seu pregó, el qual, al llarg dels anys, han pronunciat persones de reconegut prestigi en l'àmbit local.

Enguany no serà menys, ja que l'encarregat d'obrir la gran fira medieval de Capdepera serà ni més ni manco que el conegut i reconegut Jaume Tous Flaquer "Jato". El veterà corresponsal de premsa, que durant tants d'anys oferí les cròniques del poble en el diari "Baleares", secretari de la Cambra Agrària fins que es jubilà, es destacà, a més, com a dinamitzador cultural, especialment pel que fa a les festes de Sant Antoni, on amb la seva proverbial simpatia mai va escatimar esforços perque aquest esdeveniment sortís lluït.

En "Jato" és, sobre tot, un personatge popular, creim que estimat per tot el poble. Des de la seva experiència i els records acumulats de les distintes activitats desenvolupades durant tants d'anys, estam convençuts que el seu pregó pagarà molt la pena de ser escoltat.