Imprimeix
Categoria: L'Esperança
Vist: 2586
El bisbe presidí la missa de l’Esperança


 

Les festes de l’Esperança segueixen fidels a la seva tradició pel que fa al seu programa i devoció. Dia 17, a l’horabaixa, se celebrà la processó de l’Esperança acompanyant l’imatge de la Verge des de l’Església parroquial de Sant Bartomeu fins la capella del Castell per presidir les Completes.



En Tino Adrover Melis va ser l’encarregar de fer el pregó de l’Esperança, davant e públic que omplia l’església de gom a gom, amb un discurs emocionat i emocionant que recordà moment cabdals de la seva vida. Va comentar com des de fa molts d’anys s’ha encarregat de decorar l’Esperança i dedicà paraules d’agraiment al personal del Castell Esperem poder publicar el text íntegre del pregó en breu.

Se repartí el pregó de l’Esperança 2018 fet per na Catalina Rosselló.


Després de les completes la festa continuà amb la torrada popular a l’esplanada de la torre d’En Nunis i l’actuació dels Sonadors de jotes i mateixes i l’agrupació  Castell de Capdepera, amb ball obert.
























Dimecres, dia 18 de desembre, va tenir lloc l’ofici solemne, presidit pel bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull.







En acabar se resà la darrera novena i se baixà en processó l’imatge de la Verge de tornada a l’església parroquial, acabant els actes festius de l’Esperança.