Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1986




Després de positiva experiència de l'any anterior, se tornà a programar el teatre breu al moll de Cala Rajada. Se seguiren les mateixes pautes organitzatives, formant tres grups que rotaven a tres escenaris, dos al moll i un al racó de Ses Àncores. Trs obres amb tres estils i temàtiques ben diferenciades.

L'obra representada a Sen Àncores va ser Rai, obra escrita i dirigida per Arnau Serra i interpretada per Marc Bibiloni. Mitjançant escrits de Joan Rai (i publicats a Cap Vermell) recrea moments decisius de la vida l'escriptor gabellí. Una obra emotiva i potent, amb un treball de l'actor Marc Bibiloni magnífic.





Als baixos del Marítim, se representà l'obra escrita i dirigida per n'Àngela Aso, Hola, som n'Aysha. Representada per Neus Melis i Zoe Cuart, ens contà la dràmatica situació d'una jove drogoaddicta i la seva lluita personal i intima per sortint-ne de l'addició.
Dramàtica i tendre va agradar molt.





La tercera obra Una pòcima obsoleta, escrita i dirigida per Iván Martín i interpretada pel mateix Iván, Nicole Serapio i Yasmín Ferrer. Des de l'exageració i en moments l'absurd, aprofitant tècniques de clonw, planteja i fa una crítica contundent i ferotge a la violència de gènere.





En conjunt una bona proposta teatral, variada i de gran qualitat. Enhorabona a tots els qui l'han feta possible i a l'organització per oferir-la. En tot moment el públic va seguir les recomanacions per la COVID19.