Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2373


Divendres, 18 de juliol, les festes del Carme oferien dues propostes molt interessants i diferents. D’una banda el showcooking i la festa “Jo vaig fer EGB”.

El showcooking va ser un tant especial ja que va estar presentat per na Raffaela Sasse, xef executiva de Cuina Global, i un grup de sis nins i nines. Na Raffaela és una cuinera alemanya arribada a Mallorca fa 15 anys, molt relacionada amb Capdepera i les festes del Carme que està al capdavant d’un projecte escolar que fa que els alumnes siguin conscients del procés de l’alimentació i participin en l’elaboració dels plats que mengen a l’escola.

 



Juntament amb els nins i nines ajudants, fan preparar una tonyina arrebossada d’espicis  i amanida de cogombre estil asiàtic. Després de seguir tot el procés fent els corresponents comentaris en cada pas, vam poder degustar el plat amb les racions que prepararen els nins i el cuiner.



També van cuinar un hummus de xocolata amb maduixes, que tots poguérem degustar.





Enhorabona a tots, a na Raffaela i els seus ajudants que ho feren molt bé.

 Ja fosca tocà el torn de la festa ‘Jo vaig fer EGB’. Un pic més aquesta proposta va tornar  ser un dels  grans vespres d’aquest estiu. L’esplanada des moll s’omplí amb molta gent cantant i ballant, amb moltes ganes de gaudir i de recordar aquells temps amb alegria.







Amenitzant la festa vàrem tenir els DJ’s Tigretones i el grup After Sun.

Tant els DJ com el grup After Sun, van agradar molt i mantingueren l’ambient fins prop de les cinc de la matinada. El grup va fer una excel·lent actuació amb una gran cantant (interpretà una cançó amb n’Àngela Aso), que sorprengué molt gratament als qui no els coneixien.