Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 3152
Amb arròs per a 700 comensals comencen les Festes del Carme 2018




El passat diumenge, 1 de juliol, la Comissió de les festes d'El Carme va donar el sus a l'ampli programa festiu, amb la ja tradicional i deliciosa paella al parc de sa Gravera. Amb ella conviden els col·laboradors i tots els amics de les festes que els volen fer costat. 





A més de la paella, aquest dia es posen a la venda les camisetes amb el dibuix guanyador del concurs escolar, que en aquesta ocasió ha estat na Carla Toribio Salomon. Les camisetes han quedat molt plantoses, ben boniques.



Com en anys passats, la paella es va cuinar durant tot el matí al pàrquing del Centre Cap Vermell i desprésva ser traslladada al parc de Sa Gravera, on tot estava a punt per començar a repartir. Malgrat les inevitables coes, la distribució de les racions va ser molt fluïda, així com el servei de bar. Un deu per a l'organització.



De la paella..., què podem dir? Idò que va ser boníssima i que n'hi va haver a voler. 





Amb aquesta activitat gastronòmica, ja convertida en un clàssic,  es comencen a olorar els dies de festa, que darriben amb  un programa ben dens. Oficialment, l'inici tendrà lloc el pregó de Pedro Vidal (darrer faroler de Capdepera), dijous dia 5 a les 21 hores, a l'església parroquial.