Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2871
Gairebé 500 persones menjaren peix fregit damunt el moll



Donar sopar a gairebé 500 persones no és una tasca sezilla, i que a més surti bo, encara menys. Però, està vist que l'equip ee cuina de les Festes del Carme no té res impossible. Enguany s'ha recuperat el tradicional sopar mariner, que en els dos últims anys havia desaparegut del programa, i ha tornat per la porta gran: maire fregit amb "pisto", que va fer que tots ens llepàssim els dits.





Per moments, la "demanda" va ser superior a la capacitat de l'"oferta", i la coa va avançar amb una mica de lentitud, però l'espera ho va pagar molt la pena. Els plats sortien, com podeu veure a la imatge", d'estrella Michelin. I de postres, llet freda i coca de "quarto". Un sopar excel·lent.



No hi faltà la música de ball, a càrrec de Joan i Simó (Géminis), els quals aconseguiren animar la pista, amb el repertori "de tota la vida!". Com sol passar, els més animosos foren els més veterans, uns balladors empedreïts.





I com que en el moll hi feia un estar d'àngels, i de cervesa no en faltà, la vetllada es perllongà, i tot plegat constituí una víspera del Carme d'allò més agradable.

Que l'any que ve no falti.