Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 4587
Els infants omplen de color i música els carrers de Capdepera



La rueta de s'Alzinar 2017 ha tingut com a tema principal les cultures del món. Així els cursos han elaborat disfresses de països dels cinc continents: africans, mexicans, indis, italians, russos, japonesos, romans, víkings, brasilenys, indús, polinesis... Així ha sortit una rua ben acolorida i variada.

Però al color i l’imaginació, enguany s’ha destacar la part musical amb molta percussió (molts de tambors de fabricació casolana) dels propis alumnes.

Malgrat haver-hi previsions de pluja, durant tot el matí no ha plogut i, malgrat estar ben ennigulat, la rueta s’ha dut a terme sense problemes pel recorregut habitual pels carrers cèntrics del poble. Com altres anys molta gent ha assistit al pas de la rueta. Cal dir que els menuts de l’escoleta Es Ferreret se va afegir a la desfilada del col·legi s’Alzinar amb una preciosa disfressa de xinesos.

En acabar al parc de s’Alzinar, l’APIMA ha ofert un refrigeri als alumnes participants i els alumnes de 6è han fet unes danses que tenien preparades per l’ocasió.





Us deixem un petit reportatge fotogràfic.