Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 3742
Els centres escolars omplen els carrers d'imaginació



Un any més les ruetes dels centres escolars de Capdepera fan de pròleg del Carnaval en el nostre municipi. Enguany fan ruetes els dos centres, amb dues temàtiques ben diferents.

Pel que fa a s'Auba el tema triat ha estat "els oficis". Així, els cursos han preparat unes vistoses i originals fresses per a desfilar pels carrers de Cala Rajada. Cambrers, bombers, ballarins, fotògrafs, pagesos, metges, cantants...han estat els triat pels diferents cursos

Als alumnes de s'Auba s'han afegit els de l'escoleta Eriçons.  

S'Alzinar va desfilar pels carrers de Capdepera, seguint l'itinerari que ha fet sempre, amb sortida i arribada al parc de s'Alzinar. El tema elegit ha estat "els pintors". Així cada nivell ha triat un i ha preparat una fressa inspirada en el seu pintor. Els cursos d'infantil s'han inspirat en Mondrian, Kussama i Andi Warhol. Els de primària han triat en Gustavo, Paul Klee, Keith Haring i Picasso. El grup de tamborers de l'escola obrí la comitiva, a més els infants cantaren la cançó de Lluís Gili "la camçó dels pintors".  Després de la volta l'APIMA va preparar un refresc pels nins i nines participants.

Les ruetes convoquen molt de públic que compareixen per a veure que preparen els escolars del municipi.

Imatges de la rueta de s'Auba de Cala Rajada:



























Imatges de la rueta de s'Alzinar de Capdepera