Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 4358
Fins a denou comparses desfilaren en una rua en què només el temps passà de la festa



Música, color i animació per a una rua amb més participació que mai. Llàstima del temps, que no volgué sumar-se a la festa, amb una brusca persistent que, d'alguna manera, deslluí una gran desfilada. Afortunadament, les denous comparses participants, a més dels petits grups o participacions individuals, pogueren completar el recorregut  (just una volta) sense que, com l'any passat, s'hagués de suspendre la rua abans de començar. Les carrosses, en general, mostraren treballs molt acurats, algunes d'elles realment espectaculars. Diguem, igualment, que algunes de les comparses foren excepcionalment nombroses, fins a superar els 200 membres.

Tot plegat, i malgrat la meteorologia adversa, bé podem dir que la d'enguany ha estat possiblement la rua més espectacular que hem pogut veure mai. D'altra banda, i això també s'ha d'assenyalar, una vegada més notàrem a faltar l'esperit crític i de denúncia que, altre temps, caracteritzava aquesta festa. 

Una vegada passat el "xubasco" alguns participants acabaren la festa a la plaça dels Pins ballant durant una bona estona.

I aquí teniu un complet reportatge fotogràfic de la Rua de Cala Rajada 2014: