Pere Orpí

i la Banda

de Cornetes i

Tambors

proclamats

Premi Cap Vermell

2011



L'acte de lliurament tendrà lloc
el dia 10 de març





Temps tendrem per a parlar-ne amb deteniment. Ara per ara, permeteu-nos simplement donar a conèixer els destinataris del PREMI CAP VERMELL 2011. Ells són PERE ORPÍ i la BANDA DE CORNETES I TAMBORS.

El primer, que havia entrat en les travesses d'anys anteriors, ha estat designat per la junta de la nostra Associació Cultural. Això és fruit de la nova modalitat d'elecció que encetàrem l'any passat, en què les persones físiques no entren en les votacions populars, a fi d'evitar la desigualtat que suposa enfrontar-se a col·lectius que normalment compten amb un suport nombrós. En qualsevol cas, els mèrits d'aquest gabellí polifacètic són tants que ja passava d'hora que se li fes un reconeixement públic en el seu poble.

Pel que fa a la Banda de Cornetes i Tambors, amb una trajectòria tan dilatada com discreta, tan modesta com imprescindible, és una d'aquells col·lectius que, quan han obert un parèntesi en la seva activitat pública, han deixat un buit que no sabíem com omplir. En aquest cas, la seva designació correspon a una de les propostes fetes pels nostres lectors i als vots que aquests mateixos lectors li han atorgat, en un percentatge del 37% del total.

Ho repetim: tendrem temps per a ponderar els mèrits d'un i d'altres i de destacar els trets de sengles trajectòries que han contribuït a fer més habitable, més culte i més digne aquest poble. I sempre des de la generosa tasca que no espera més recompensa que la satisfacció de treballar per a la comunitat. És a dir, trajectòries que entren de ple en els valors que el PREMI CAP VERMELL vol posar en relleu.

ENHORABONA A TOTS ELLS I GRÀCIES PER ACCEPTAR EL NOSTRE GUARDÓ!