Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 3078



Dissabte, 10 de març, l’Associació Cap Vermell va lliurar el Premi Cap Vermell 2017 a Joventuts Musicals de Capdepera.  Joventuts Musicals ha fet enguany el seu 30è aniversari, oferint concerts de Música de gran qualitat durant els mesos de juliol. Una feina desinteressada que, any rere any, ha posat a les “Serenates d’Estiu” en el panorama musical de les Illes amb una oferta molt digna, aquí a Capdepera.

L’acte presentat per na Maria Vives i en Joan Genovard, amb la seva habitual desimboltura, comptà amb la participació musical de After Dois, el grup format per en Biel Flaquer “Barona” (que aporta la veu i el guitarró), Àngel Roca al contrabaix i  Nestor Zarzoso al piano. After Dois sorprengueren amb la seva música fresca i vitalista. Tot un luxe que serví per començar i posar el punt i final a la vetllada.

Després de les paraules de presentació i la primera actuació musical, en Suso Rexach presentà el muntatge audiovisual que, en poc més de mitja hora, recull un resum dels 30 anys de vida de Joventuts Musicals amb els testimonis directes de les seves quatre directores: Elionor Gómez-Quintero, Berta Liesegang, Elvira Dalmau i Noemí Dalmau. També hi participaren Conxa Oliver de Joventuts Musicals de Palma i Pere Estelrich, que va ser director artístic durant uns anys.

Després del vídeo, en  Josep Terrassa com a president del l’Associació Cultural Cap Vermell, va justificar el premi a Joventuts Musicals valorant la feina feta fins ara i  reivindicant la seva continuïtat.

Acte seguit pujà a l’escenari Noemí Dalmau, en nom de Joventuts Musicals de Capdepera, el batle Rafel Fernández i Tomeu Garau, com a premiat de l’any passat.  Na Noemí rebé el guardó de la mà del premiat l’any anterior (un canvi en el protocol del lliurament) i dirigí unes paraules al públic (que en breu publicarem en aquestes pàgines) demanant ajuda i compromís per poder continuar oferint programes musicals de qualitat.



L’acte el tancà el batle de Capdepera, Rafel Fernández, que agraí la feina duta a terme fins ara i recollí les demandes fetes, com ara la renovació de l’escenari (concha) i l’augment del suport econòmic, tot assenyalant el recolzament d’empreses i entitats locals com a col·laboradors.

Com hem comentat After Dois, posà el punt i final (després del capítol d’agraïments) i es passà a degustar un “pastís de músic” preparat per Postres Navarro.

Enhorabona a tots i totes!