Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 3456

-         SES MADONES DE SA LLATA

-         ES MUSSOL

-         SA SOLERA GABELLINA

-         AMICS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

-         BATUCAP

-         DEIXALLES CAPDEPERA

-         AECC CAPDEPERA

-         CARITAS CAPDEPERA

-         COMISSIÓ DELS REIS

-         JOVENTUTS MUSICALS

Dia 31 de gener, darrer dia per votar

Feis-nos arribar els vostres vots i contribuïu a reconèixer els mèrits dels grups o col·lectius que treballen desinteressadament per al nostre poble.
A continuació teniu la llista de candidats i el sistema de votació.

 


El temps passa volant. Fa dos dies que atorgavem el  PREMI CAP VERMELL 2011 a LA BANDA DE CORNETES I TAMBORS i a PERE ORPÍ.

Segurament molts deveu recordar que, des de l’any passat, deixàrem en mans dels lectors tant la proposta de candidats al Premi Cap Vermell com la posterior votació, en l’apartat de grups, entitats i associacions. En canvi, en l’apartat individual, reservàvem la designació del premiat per a la junta directiva de Cap Vermell. I així serà també en aquesta dotzena edició.

Com sabeu, per començar obrírem el termini perquè ens féssiu propostes de candidats, i ara ha arribat el moment d’iniciar les votacions. Els grups que els lectors heu considerat que són mereixedors del Premi Cap Vermell 2012 encapçalen l'article.

Com sempre deim, perquè a més és cert, cadascun d’aquests candidats ens mereix tot el respecte i, atesa la seva trajectòria, tots ells són mereixedors de rebre el nostre guardó. Sigui quin sigui el premiat, estam segurs que representarà amb solvència els valors de la solidaritat i de la feina altruista que volem reconèixer.

Per tal d’evitar qualsevol possible manipulació informàtica, les votacions s’han de fer mitjançant correu electrònic, adreçant-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fent constar a l’encapçalament Premis Cap Vermell 2011.

Esperam la vostra participació.

Totes les candidatures s'ajustan a la filosofia del nostre guardó, i que no és altra que reconèixer “la tasca d’aquelles persones o col·lectius del poble que contribueixen a fer, de la nostra, una societat millor i obren espais per a la convivència i ens fan la vida una mica més agradable”.

Després de dotze anys, sabeu que allò que ens proposam és posar en relleu l'altruisme, la generositat i l'esforç desinteressat de tantes persones del nostre entorn, que, sense demanar res a canvi, treballen, com dèiem, per a crear espais de convivència. Persones, grups, entitats, associacions..., sempre ho deim: hi ha més gent que es mereix aquest guardó que no possibilitats tenim de ser justos i equitatius amb tots els que n'haurien de ser destinataris.

Des de l'any passat, i per tal que tothom tengui les mateixes oportunitats, volem anar premiant, a l'hora, persones físiques i agrupacions, ja que aquestes darreres, normalment, compten amb una massa social que els fa jugar amb avantatge davant les candidatures individuals.

No ho dubteu, feis-nos arribar les vostres propostes, sempre ajustades a la idea que presideix el PREMI CAP VERMELL, fins al 31 de gener. Ho heu de fer, com sempre al nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Què esperau?