Imprimeix
Categoria: Ploma de ferro
Vist: 4962
"Georges l’agafà del braç, l’obligà a aixecar-se de taula i li va dir que volia fer-li l’amor, que no podia esperar ni un minut més. La va empènyer al sofà i al cap de poc ja es rebolcaven a l’estoreta de sota el ventilador. Quan Larissa va treure-li l’última peça de roba, però, Georges s’aturà de cop. «No ho has sentit?»"
EL CONTRACTE. Primer premi. Albert Pijoan i Hereu



"Avui he tornat a començar la història, pel principi, com comencen totes les històries. Al matí, he baixat a Cala Llombards, serpentejant un hort de magraners, que emmuralla la platja. De l'oest venia maregassa m'han dit dos vells, cosits a arrugues com cicatrius, que he trobat al camí. Maregassa és quan la mar clava les urpes a la sorra i la galteja un cop i un altre, fins a extenuar-se. La mar grossa d'avui galopava a empentes per tots els racons, pedres i bassiots de la cala, com la meva memòria, que també a revinclades, ha anat recuperant pedaços d' imatges fumades." ELS ANYS ROMPUTS. Segon premi. Montserrat Espallargas Barceló

NARRACIONS GUANYADORES CONCURS DE NARRATIVA CURTA PLOMA DE FERRO 2013 CATEGORIA ADULTA

Clicau damunt l'icone per obrir el document en pdf:



El jurat d’aquesta categoria adulta 2013 va estar compost per: MIQUEL ÀNGEL LLADÓ RIBAS, ANTONI XUMET ROSSELLÓ I ROSA PLANAS FERRER.
S’hi presentaren un total de 46 obres




Els guanyadors d’aquesta categoria adulta han estat: Albert Pijoan i Hereu, de Calafell (Tarragona), sota el pseudònim Hermògenes, que ha obtingut el primer premi amb “El contracte”, valorada en 600€ i un guardó; el segon premi ha estat per a Montserrat Espallargas Barceló, de Terrassa (Barcelona), sota el pseudònim Jordi Duroy, valorat en 300€ i un guardó.