Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2193


Joan Cendrós: La vida dels joves a qualsevol institut

Real com la vida mateixa. Els mateixos acudits, les mateixes actituds,...Una magnífica obra, dirigida per Jaume Alzamora, que mostra el que són capaços de fer un grup de joves motivats i ben dirigits.



La classe, les estorsions, els enamoraments, internet, la festa fi de curs, els amics, les amigues, l'assaig de la primera besada... tots els components per fer una obra divertida i actual. El públic s'ho passa d'allò més bé. No sabem si tant com els actors i actrius que estan damunt l'escenari. Són una pinya. Ha gaudit d'aquesta assignatura-taller i es nota (també ho manifesten així al seu facebook). D'això es tractava i per això es fa la mostra.



Tot això amb un ritme trepidant, una bella escenografia sense cap element sobrer i emprant els llums de forma impressionant.

Enhorabona a tot el grup i al seu director. Destacar l'esforç d'aquells que, tot i tenir dificultats amb el català, assumeixen la llengua i els diàlegs amb gran naturalitat.



Esperam poder veure créixer aquest grup de 1er i 2on d'ESO i que s'hi afegeixin la resta de grups del'IES que fan aquest taller. Gràcies!