Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2436



La Mostra de teatre, música i dansa  Infantil i Juvenil de Capdepera segueix el seu ample programa amb els alumnes de 3er del col•legi s’Alzinar

Divendres, dia 28 de maig, els alumnes de tercer de primària del col•legi s’Alzinar representaren les versions teatrals dels contes populars “El gat amb botes” i  Els Músics de Bremen”. Aquesta dues obres se representaren en funcions conjuntes (donada la seva curta durada), en el marc de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Capdepera.



 Pel matí se dugueren a terme dues funcions per alumnes del propi centre, i pel capvespre la funció va ser oberta a tot el públic.



Els joves actors, tot i ser la primera vegada que pujaven a l’escenari se’n sortiren prou bé i, el que és millor, s’ho passaren molt bé. A més dels indubtables valors educatius de fer teatre, i dur endavant una obra, per molt senzilla que sia, pujar a l’escenari resulta ser una experiència molt gratificant i més si participen tots els alumnes (a tercer ajunten les dues classes).



La direcció i adaptació de l’obra  va anar a càrrec dels tutors, que comptaren amb la col•laboració de la professora de música, Maria Victòria Cerdà i altres mestres del centre.



A les tres funcions el teatre s’omplí de companys, familiars i amics que comentaven la bona actuació dels alumnes.
Enhorabona a tots i  fins la propera Mostra