Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2211

Antònia Tur presenta el seu llibre “Llúcia enlluernada” a la llibreria Bolic, acompanyada dels autors locals Suso Rexach i Jaume Fuster


El nou local de la llibreria Bolic (antic Tejidos Flaquer) va ser l’espai on Antònia Tur va presentar, dissabte dia 30 d’abril, el seu llibre “Llúcia enlluernada” a Capdepera. El local se va omplir de públic, entre el qual hi havia molts de companys i gent relacionada amb les escoles de Cala Rajada (pares i mares i qualque alumne). No debades ha Antònia ha estat, i és, directora de l'escola de s’Auba.

El primer a parlar  va ser en Suso Rexach, que va centrar-se a fer una breu biografia “comentada” d'Antònia Tur, amb atenció a les  vessants com a docent,  creadora i  mare. Acte seguit va ser en Jaume Fuster qui parlà, centrant-se en  l’obra, en “Llúcia enlluernada”. Després de declarar que l’obra l’havia sorprès molt gratament, passà a fer una anàlisi de la novel·la, diríem que exhaustiu, i en va destacar la solidesa narrativa i de llenguatge. En Jaume, que reconegué ser un mal lector de novel·la -“abandon fàcilment una  novel·la, si no m’interessa”-, va admetre que es va deixar dur per la trama narrativa de "Llúcia enlluernada" i va gaudir i patir amb la lectura. Va donar l’enhorabona a l’autora per la seva primera novel·la i l’encoratjà a seguir escrivint.



En acabar, l’autor ens explicà com havia nascut la idea d’escriure el llibre, com ho havia fet i a més donà algunes claus  per  entendre millor determinats aspectes de “Llúcia enlluernada”.  Després de la presentació, l'autora signà i dedicà els exemplars als assistents.



El llibre ha estat editat per Documenta Balear
Amb el llibre d’Antònia Tur,  tancam un més d’abril 2010 prolífic, pel que fa a presentacions de llibres a Capdepera.