Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3261

Image

Biel Moll, Fanteatre i "Ganes de Mus"
els guardonats

L'associació de teatres i auditoris públics de les Illes Baelars (ATAPIB) atorgà divendres dia 11 de desembre els seus guardons anuals.

L'acte tengué lloc al teatre d'Artà i fou presentat per Joan Matamales, director artítstic del teatre d'Artà. L?entrega fou precedida per la representació de l'espectacle GANES DE MUS, de la jove companyia manacorina Petita Pàtria que en un anyl'han representada 23 vegades i que ja ha obtingut, a part d'aquest, altres premis i reconeixements (Bòtil, Projecte Alcover)


Image


També tengué un reconeixement la labor de la revista FANTEATRE, en una trajectòriade publicació mensual, gratuïta i en català al llarg de quatre anys a més de la seva nova pàgina web www.fanteatre.es
Recollí el premi Javier Matesanz el seu director.


Image









De mans de, Joan Font, Conseller de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Isabel Moll recollí el reconeixement a Biel Moll (Capdepera,1941-Barcelona,2009) en el que fou, sens dubte el moment més emotiu del vespre. El record d'un home de teatre en totes les seves facetes, actor, gestor i director es va fer amb un senzill vídeo enregistrat i muntat per Suso Rexach i Pere Cortada que aviat el podreu veure al canal de Cap Vermell a You Tube o al final d'aquest article.


Na Bel, en les seves paraules d'agraïment i aplicant el seu anàlisi històric, considerà l'acte com una revolta forana més de les que hi ha hagut a Mallorca.




Image


En definitiva, un acte senzill que organitzen els teatres d'Alcúdia, Artà, Capdepera, Calvià, Manacor, Maó i Sa Màniga i que en la seva tercera edició convocà un bon grapat dels responsables culturals de l'illa.




Primera part del vídeo