Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2235

Divendres dia 2 tengué lloc la conferència de Tomàs Martínez sobre
CADA DIA ÉS UNA FESTA.
I a continuació tengué lloc el club de lectura sobre el llibre a llegir aquest estiu: El celler de Noah Gordon.


Poca gent a la conferència den Tomàs Martínez que va fer un repàs exhaustiu al cicle de festes i el seu per què així com ho completa amb saboroses anècdotes de dites i tradicions. La xerrada fou d'allò més entretingut, així mateix contestà les preguntes dels assistents, no de bades en Tomàs és un expert en la matèria.

Image



Pel que fa al llibre que es va llegir durant les vacances d'estiu ja hem esmentat que era El Celler de Noah Gordon. Els participants del club de lectura són fidels a les convocatòries de la bibliotecària, na Magdalena Melis.

L'aspecte mes comentat d'aquest llibre, va ser la facilitat de la seva lectura i l'estudi en profunditat que aquest autor americà, ha fet de la cultura del vi del poble català, de la seva forma de vida, la lluita del dia a dia,  els seus costums populars (els castellers) i els costums cívico-socials com és la figura de l'hereu i les poques expectatives de futur que podien tenir els que no eren primogènits.







Image


Per completar aquesta activitat, s'ha organitzat la visita a les bodegues de Son Sureda Ric de Manacor, pel diumenge dematí  amb gran numero de lectors interesats de la que us oferirem una extensa crònica.


Com ja es costum, la vetllada acabà amb un sopar on no hi podia faltar el vi, al pati de la bibiloteca, aprofitant que encara no fa fred.



Image