Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2694

El Sidral, un grup de mentiders encantadors

A hores d'ara ja podem afirmar, sense por d'equivocar-nos, que el Festival de les Arts al Carrer és un dels grans encerts culturals d'aquest any, una proposta original i innovadora que ens cautiva en cada nou episodi i que està mereixent l'atenció dels comentaristes especialitzats i assolint un ressò a l'alçada del programa.
El dimarts 11 i el dimecres 12 va ser el torn de la companyia catalana "El Sidral". Aquest grup, que es va formar l'any 1986, va passejar per Cala Rajada i Capdepera el seu espectacle itinerant "Mentiders", adreçat al públic més jove. Amb el seu espectacular i enigmàtic vehicle "Bolero", els quatre personatges coincideixen en un somni: volar.

Image

Image

Image

Image

A més d'anar-nos contant les seves particulars històries, la gent d'"El Sidral" té l'habilitat d'implicar totalment el jove públic en aquest viatge només possible amb el combustible dels somnis.

Image

Gioconda, Estela, Valentina i Guim aconseguiren, amb aquest passacarrers tan especial i únic, que la gent menuda s'embadalís totalment i visqués en primera persona la possibilitat de creure en els somnis i d'arribar a pensar que els protagonistes no eren uns mentiders, sinó quatre éssers que encara eren capaços de somiar.

Image

Image

Image