Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2606














MUMUSIC CIRCUS,
joie de vivre
pels carrers de
Capdepera
i
Cala Rajada
amb
l'espectacle
MERCI BIEN



















Marçal Calvet i Dalmau Boada, això és, MUMUSIC CIRCUS, varen dur a Cala Rajada i a Capdepera el seu MERCI BIEN, un espectacle de música i circ, d'alegria contagiosa i d'arriscada execució.

Image

Les magnífiques referències que teníem d'aquest duo català es varen veure confirmades el dimarts i el dimecres, i així ho va entendre també el nombrós públic que va seguir les seves evolucions, primer en el Racó de ses Graneres, i després en el Pla d'en Cosset.

Image

Image

Poliinstrumentistes i equilibristes de mèrit, tant en el màstil xinès com en els pulls, els artistes varen conjugar música en directe, exercicis de circ i interpretació teatral. Els seus són personatges perfectament estructurats que interaccionen amb el públic, al qual fan còmplice de la seva actuació, especialment els més petits.

Image

Image

Image

Image

Image

MUMUSIC CIRCUS, en definitiva, va captivar el públic i ens va deixar a tots la sensació d'haver assistit a una proposta alegre i fresca, d'aquelles que ens alegreN la vida. És el que dèiem al principi, MUMUSIC CIRCUS ens va dur una alenada de joie de vivre.

Image

Image

Image