Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2289

 SIGNAT UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’OBRA CULTURAL BALEAR I IB3 

IB3 DONARÀ A CONÈIXER LES ACTIVITATS DE L’OBRA CULTURAL BALEAR A FAVOR DE LA LLENGUA

 


Avui s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Obra Cultural Balear i IB3.

El president de l’OCB, Jaume Mateu, i el director general d’IB3, Antoni Martorell, en representació de les dues entitats han rubricat un acord gràcies al qual IB3 deixarà espais publicitaris a l’OCB i l’entitat farà arribar als seus socis informació sobre la programació d’IB3.
 Jaume Mateu s’ha felicitat per l’acord, que suposa que la cadena pública autonòmica serà una finestra oberta a les activitats que organitza l’OCB.  

Per la seva banda, segons Antoni Martorell, l’existència de la nostra llengua i cultura dóna sentit tant a IB3 com a l’OCB, i ha apostat perquè la col·laboració entre les dues entitats contribueixi a fer que la llengua arribi a una situació de normalitat. Martorell ha apuntat que vénen temps difícils per a la llengua i que cal sumar esforços per donar la volta a una situació caracteritzada per la supremacia del castellà. Per al director de la cadena, l’acord és només un punt de partida per a futures col·laboracions. 
 

Acte seguit, s’ha projectat l’anunci de la campanya Cafè per la Llengua que la cadena començarà a emetre pròximament i al qual prenen part personatges populars de la talla de Rafel Nadal, Toni Nadal, Toni Torrens, Pep Suasi, Maruja Alfaro o Paquita Tomàs. Martorell ha remarcat que el tennista ha participat gratuïtament a l’espot, demostrant que l’esportista mallorquí més internacional és una persona compromesa amb la llengua i la cultura pròpies. Martorell també ha informat que hi haurà futures col·laboracions entre les dues entitats, que s’han compromès a produir programes conjuntament.
 

Jaume Mateu també ha agraït a Rafel Nadal la seva participació en la campanya Cafè per la Llengua, que té com a finalitat promoure l’ús social de la llengua entre sectors socials molt diversos.